Sinds 1996 bouwen wij websites en webtoepassingen. De nadruk is steeds meer op toepassingen komen liggen, dit is: de webpagina toont niet alleen iets maar doet ook iets. Vooraf wordt er altijd een functioneel ontwerp gemaakt, gevolgd door een technisch ontwerp. Dat wordt vervolgens na overleg en akkoord geprogrammeerd. Bij specifieke technieken hebben wij een uitgebreid netwerk van technische mensen voor samnewerking.

scroll to top

Functioneel
Eerst wordt er bepaald wat er functioneel nodig is. Dit wordt doorgesproken met de klant. Hoe dat gerealiseerd gaat worden, wordt beknopt beschreven in een technisch ontwerp. Dit bevat een database ontwerp, een navigatieontwerp, en een maatwerk vormgeving, of een standaard vormgevings template. Deze template wordt op maat veranderd om de look en feel persoonlijker te maken en meer klanteigenheid te geven.

Werkwijze
De hoofdlijn wordt steeds per stap functioneel verfijnd. Een stap is een zelfstandig onderdeel dat ook als dusdanig gedefinieerd en ge-implementeerd wordt. Een onderdeel bestaat uit verschillende aspecten: wat doet het, hoe doet het dat en hoe ziet het er uit. Juist deze samenhang vinden wij leuk.

Programmeren
Mijn technische expertise ligt vooral bij open-source technieken, met name: PHP, MYSQL, HTML5, Jquery, DOM, Javascript, Ajax, CSS en wordpress.

Kiss (keep it simple stupid)
Wij proberen management- en systeemontwerp-jargon te vermijden en spreken zoveel mogelijk in nederlandse termen.

Inzicht
Voortschreidend inzicht tijdens de realisatie wordt gehonoreerd, we kunnen wijzigingen tijdens de realisatie uitvoeren. In deze fase wordt de werking concreet, het fungeert als een proto-type.

Communicatie
De lijn is kort en duidelijk, en de reactie is snel.

Support
Na oplevering doen we gebruikersopleiding waar nodig. Ook om de acceptatie soepel te laten lopen.

Voorbeelden

Websites.

Wij hebben een maatwerksysteem ontwikkeld voor de Filmacademie in amsterdam:
Opdracht upload en archief.

Wij hebben een reserveringsysteem ontwikkeld voor de Gerrit Rietveld Academie:
Reserveer- en uitleensysteem.

Relaties en Curriculum Vitae.