Man Bijt Hond

(2013-2014 NCRV)
Regie & verslaggeving bij Man Bijt Hond seizoen 14, 15 & 16.
Het dagelijkse human interest programma Man Bijt hond laat zien waarin groot nieuws klein kan zijn en klein nieuws groot en richt zich vooral op triviale, alledaagse nieuwtjes en gewone, onbekende mensen.

Het Geheim van Medisch Centrum West

(TROS 2013)
Regie en productie van reünie uitzending: 25 jaar na de eerste uitzending worden de cast en crew van ‘Medisch Centrum West’ bij elkaar gebracht.

Aanzet!

Aanzet! (2014)
Eindredactie en scenario van een portret van 4 jonge kunstenaars, die de uitdaging aangaan even helemaal afgezonderd van de wereld zich over geven aan hun werk.

Treasure

(theaterproject met jongeren, 2013)
Voor de BlijfGroep gaf ik samen met theaterregisseur Sarah Ringoet en filmmaker Roberta Marques workshops aan tieners die in Blijf van Mijn Lijf Huizen wonen. De verhalen die uit de workshop kwamen verwerkte Sarah Ringoet in het theaterstuk Treasure, gespeeld door Dwayne Toemere met video projecties van Roberta Marques en Nienke Eijsink.

Ster!

(AVRO 2013)
Regie & Scenario van jeugddocumentaire over de tienjarige Eliyha, die opgroeide in een blijf-van-mijn-lijf-huis. Zijn droom is nu een beroemd musical ster worden zodat hij een villa voor zijn moeder kan kopen.

Holland’s Got Talent

Item regie van de kandidaten portretten voor de populaire talenten show Holland’s Got Talent op RTL4

FAN

FAN gaat over de spannende ontmoeting met een jeugdidool, maar is ook een verhaal over de groeipijnen van het volwassen worden, en over wat er gebeurt als fantasie en werkelijkheid elkaar tegenkomen.

Racer

Sophie is het enige meisje dat meedoet aan het NK karten. Later wil ze Formule 1 racer worden. Zal het haar lukken haar droom te verwezenlijken?